Välkommen till Gårdeby förskola!

Gårdeby förskola består av fyra avdelningar: Harar, Ekorrar, Järvar Blå och Järvar Gul. I förskolan satsar vi på att vara ute mycket, oavsett väder. Vi har gårdar som ständigt förbättras och vacker natur omkring oss.

Barnen på förskolan har varje vecka musik/rörelse och skapande verksamhet.

Vi har ett nära samarbete mellan avdelningarna. De yngre barnen träffar dagligen de äldre. Förskolan har även ett nära samarbete med skolan. Här känner alla varandra och det skapar en stor trygghet.

Föräldrar och barn kan förvänta sig att alla barn blir sedda. Personalen strävar efter att ge alla barn en trygg och stimulerande miljö för utveckling och lärande.

Vi är en förskola som strävar efter att ha mindre avdelningar med hög personaltäthet för att dina barn ska ges möjligheten att utvecklas i en trygg miljö. Låter detta intressant så finns det några platser kvar. Hör gärna av er!

På förskolan och skolan serveras dagligen hemlagad mat med ett varierande salladsbord.

Ansökan om plats görs via Söderköpings kommun.