Fritidshem

Välkommen till Gårdeby fritidshem!

Gårdeby friskolas fritidsverksamhet kallas för Jordgubb. Morgonfritids erbjuds från 6.15 och under eftermiddagarna startar fritidsverksamheten kl 13.00 och stänger kl 18.00.

Under dagen serveras mellanmål kl 14.30.

Fritidsverksamheten som bedrivs på skolan består av en ateljé, ett ”lek/aktivitetsrum”, ett klassrum samt bibliotek. Vi är även utomhus mycket och besöker och tar del av naturen som finns runt om i Gårdeby och i anslutning till vår skolgård.

KLÄDER! Då vi är utomhus mycket önskar vi att barnen har kläder efter väder samt extra ombyten på sina platser.  Glöm inte att märka barnens kläder!

Kvarglömda kläder finns i en låda i skolans entré.

Verksamheten i bilder

Under loven brukar vi på Jordgubb passa på att åka iväg och göra saker vi vanligtvis inte gör annars, här på bilderna t.ex. besöker vi fenomenmagasinet i Linköping.